Producten

Thermische en akoestische isolatie

U bent op zoek naar grote of kleine hoeveelheden isolatiematerialen voor uw bouw- of renovatiewerken? Isomar biedt u talrijke thermische isolatiematerialen om de warmteoverdracht tussen warme en koude omgeving te minimaliseren. Wij beschikken ook over akoestisch isolatiemateriaal om uw gebouwen tegen geluid te isoleren.

Producten / Gebouwen

Producten / Gebouwen

Isomar is te uwer beschikking in zijn winkels gelegen te Machelen en Couillet. Bij ons vindt u alle types thermische en akoestische isolatiematerialen voor uw gebouwen.

Meer weten
Producten / verwarming en HVAC

Producten / verwarming en HVAC

Op zoek naar dekens, pijpschalen of andere materialen voor de isolatie van uw leidingen en airconditioning? Isomar biedt u een brede waaier aan producten.

Meer weten
Producten / Afwerking

Producten / Afwerking

Op zoek naar gipsplaten, rotswolplaten of glaswolplaten? Bij ons vindt u een volledige gamma materialen voor uw afwerkingen.

Meer weten
Producten / Industrie

Producten / Industrie

Isomar beschikt ook over isolatiematerialen speciaal ontworpen voor de industrie en de professionelen. Deze materialen zijn vervaardigd om te weerstaan aan koude (-180°) en hete temperaturen (1200°).

Meer weten

Meer info over onze producten? Een verduidelijking nodig? Neem gerust contact op met onze medewerkers per telefoon of via ons contactformulier op onze site.

Isomar NV

Vilvoordelaan 86 - 1830 Machelen
Tel.: +32.2.252.10.63

Isomar SA

Route de Philippeville 212 - 6010 Couillet
Tel.: +32.71.36.35.20

Juridische informatie